Esittely

Hämeenlinnan Hinauspalvelu Oy

Ajoneuvohinaus- ja kuljetuspalvelu on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta apua hätätilanteissa, joissa ajoneuvo on joutunut onnettomuuteen tai kärsinyt teknisen vian. Palvelumme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme saamaan ajoneuvonsa turvallisesti ja nopeasti takaisin tielle.

Tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaa ja nykyaikaisia laitteita, jotka ovat tarpeen kaikenlaisten ajoneuvojen hinaukseen ja kuljetukseen. Meiltä saat myös avun kaikenlaisissa tie- ja liikenneturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopean reagointikyvyn, jotta asiakkaamme voivat luottaa saavansa aina ensiluokkaista palvelua.

Yhteenvetona voimme todeta, että ajoneuvohinauspalvelumme on luotettava, nopea ja ammattitaitoinen vaihtoehto kaikille niille, jotka tarvitsevat apua ajoneuvonsa kanssa. Olipa kyseessä sitten pieni auto tai suuri rekka, me olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa tie- ja liikenneasioissa.

 

YRITYSHISTORIA

Hämeenlinnan Hinauspalvelulla on vuosikymmenien kokemus erilaisten moottoriajoneuvojen kuljettajien auttamisesta. Ajoneuvojen hinauksen, kuljetukset, tielle nostot sekä monet muut palvelut, on aina toteutettu laadukkaasti, nopeasti ja hyvällä kalustolla.

Vuonna 2022 Hämeenlinnan Hinauspalvelu liiketoiminta vaihtoi omistajaa, kun aiemmin auttajana ollut Tommi Nissinen osti kevyempien ajoneuvojen hinaustoiminnan. Edellinen omistaja kun päätti keskittyä raskaankaluston hinauksiin.

Tommin tavoite on jatkaa samalla laadukkaalla ja asiakastyytyväisellä linjalla, sekä kehittää toimintaa muuttuvia asiakastarpeita kuunnellen.

Hämeenlinnan Hinauspalvelun asiakaskunta koostuu henkilöasiakkaiden hinaus- ja kuljetustarpeista, tien päällä pulaan joutuneiden 24/7 päivityksestä, vakuutusyhtiöiden ja autoliikkeiden kuljetustarpeista aina korjaamopalveluihin asti.